Rakennustempo Oy

Rakennustempo Oy on 1978 perustettu joensuulainen perheyhtiö.

Yhtiömme 3:ssa toimipisteessä työskentelee 60 metalliteollisuuden ammattilaista niin sopimusvalmistuksen kuin omien tuotteidemme parissa.

Yhtiön strategiana on ollut hajauttaa liiketoiminta-alueet eri sektoreille, tällä hetkellä yhtiössämme on kolme eri tuotelinjaa, Joonas pensasmarjanpoimintakoneet ja hoitolaitteet ja konepajateollisuuden sopimusvalmistus.

Ensimmäiset Joonas pensasmarjanpoimintakoneet toimitettiin asiakkaille heti perustamisemme jälkeisenä vuonna 1979. Ensimmäisen vientikauppamme teimme Norjaan jo vuonna 1980, jonka jälkeen olemme toimittaneet erityyppisiä poimintakoneita n. 30 maahan ympäri maailman.

Yhtiömme on kansainvälisen konepajateollisuuden merkittävä sopimusvalmistaja ja alihankkija. Keskeiset ydinosaamisemme ovat kone- ja ajoneuvoteollisuuden säiliötuotannossa sekä erilaisissa pintakäsitellyissä koneenosissa. Toimittamamme säiliövolyymi on useita tuhansia kappaleita vuosittain, joten panostamme vahvasti prosessiemme kehittämiseen ja läpimenoaikojen nopeuttamiseen, laatutasosta tinkimättä.